Taze Kayısı Reçeli

Taze Kayısı Reçeli

Taze Kayısı Reçeli, çok fazla tercih edilmekte olup ve kahvaltılarımızın bir yiyeceği olarak belirmektedir. Bu reçel genel olarak kayısının diyarı olan Malatya da üretilir ve oradaki kayısıların reçeli oldukça lezzetli ve vazgeçilmez olmaktadır. Bende bir Malatyalı olarak sizlere taze kayısıdan yapılan reçelin yapımını ve bu reçelin içeriğinde kullanılmakta olan malzemeleri sizlere sunacağım.
Bu reçeller hazır olan reçellere göre içeriğinde katkı maddesi bulunmadığından dolayı daha sağlıklı olarak üretilmekte ve daha çok tercih seçeneği olmaktadır. Bu reçeller çoğu kişinin tercihi olmakta ve genel olarak bizler için vitamin deposu olmaktadır. Evlerde genellikle anneannelerimizin ya da annelerimizin bizlere afiyet ile tüketmemiz için yapmış olduğu bu vazgeçilmez tat olan reçeller oldukça lezzetli olduğu için kesinlikle tercih edilen bir tat olmaktadır. Bunların yanı sıra evlerimizde yapmakta olduğumuz bu reçelleri çoğu kişi tercih etmektedir. Çoğu kişi bahçesinde doğal olarak toplamış olduğu meyveleri mevsimsel olarak taze taze toplar ve reçel olarak bir tat ortaya çıkartır. Bu meyveler mevsiminde daha çok lezzetli olup gerçek bir tat oluşturmaktadır. Eski zamanlarda bu yana gelmekte olan bu lezzetli reçeller oldukça güzel bir tat olarak bilinmektedir ve kahvaltılarımızın vazgeçilmezi bir tat olmaktadır. Bu reçeller ailemize ve misafirlerimizin afiyet ile yiyebilmesi için sofralarımızda servise sunulur. Yapılmakta olan bu taze kayısı reçelinin yapımını ve içeriğinde kullanılmakta olan malzemeleri düzenli bir şekilde sıralayalım.

Taze Kayısı Reçeli malzemeleri

  • Üç kilo taze kayısı
  • Üç kilo toz şeker
  • Yarım tatlı kaşığı limon tuzu veya bir kaç damla taze sıkılmış olan limon suyu
Taze kayısı reçeli tarifi

Öncelikle reçeli yapmamız için mevsiminde toplanmış olan kayısıları temin edip olgunlaşmış olandan özenle seçelim ve bu kayısılardan reçelin taze kalacağı şekilde bu kayısıları bir kaba alıp güzelce yıkayalım ve yıkanan bu kayısıları bir süzgece alıp kuruması için bekleyelim. Kayısıları kesinlikle kurutmalıyız çünkü yapılan reçel kayısılar kurutulmaz ise ekşir ve bütün bu yapmış olunan emekler boşa gider. Yıkanan ve iyice kurutulan bu kayısıların çekirdeklerini ayıklayalım ve ayıklanmış olan bu kayısıların da çekirdeklerini kırıp güzelce seçelim. Sonrasında ise kayısıları bir tencereye koyup üzerine toz şeker ekleyelim. Tencereye koyulan kayısıların üzerine çıkarıp ayıklamış olduğum çekirdekleri ekledikten sonra tencerenin kapağını sıkıca örtelim ve dört - beş saat ya da gün boyunca bu tencerede dinlenmesini ve kayısıların şekerle özdeşleşmesi için dinlenmeye bırakılır. Bekletilen bu kayısıları sonraki aşamada yaklaşık olarak 40-45 dakika kadar kaynatalım. Kaynamakta olan reçeli kaynamasına beş dakika kala üzerine bir kaç diş limon tuzu ekleyelim. Tercihe göre bu değişebilir isterseniz limon tuzu yerine limon da ekleyebilirsiniz ve böylelikle de hiç bir fark olmayacaktır. Bu aşamada kaynamış olan reçeli ocaktan alalım. Hazırlanan bu reçeli güzelce soğumaya bırakalım ve üç beş saat kadar reçeli tencerede soğuduktan sonra kavanoza ya da bidonlara alarak kışın tüketmek için kaldıralım ve güzel bir yerde muhafaza edelim. Sonrasında afiyetle yenilmesi için kahvaltılarda servise sunalım.

Genellikle hazır olarak yapılmakta olan reçeller hali hazırda olduğu ve zahmet vermediği için kişilerin az da olsa birazının tercihi olmaktadır. Fakat hazır olarak alınan bu reçeller kesinlikle önerilmemektedir. Çünkü bu reçellerin içeriğinde kullanılmakta olan malzemeler ne denli taze ve ne denli sağlıklı olduğu tartışma konusu olmaktadır. Sizlerde çocuklarınızın taze olarak yapılan bu reçellerden tüketmesini ve sağlıklı olarak beslenmesini istiyorsanız kesinlikle şiddetle sizlere evde yapılmakta olan reçel çeşitlerini ya da daha farklı olan meyvelerden yapılan reçelleri öneri olarak tüketin. İçeriğinde glikoz şurubu ya da faklı tatlandırıcılar ve bunların yanı sıra kullanılmakta olan gıda boyaları bizlere ve ailemize bir çok türden rahatsızlık oluşturmakta, sağlığımız için risk faktörü taşımaktadır.

Taze Kayısı Reçeli Yorumları

şifre Kırmızı sayıyı girin

0 Yorum Yapılmış "Taze Kayısı Reçeli"
Kayıtlı yorum bulunamadı ilk yorumu siz ekleyin
Reçel Neden Şekerlenir
Reçel Neden Şekerlenir
Reçel neden şekerlenir, Reçel yapılırken ve muhafaza edilirken dikkat edilmesi gereken önemli noktalar vardır. Bu noktalara dikkat edilmediği taktirde, yapılmış olan reçelin, tüketim aşamasında şekerlendiği ve küflenerek bozulduğu görülmektedir. ...
Oktay Usta Üzüm Reçeli
Oktay Usta Üzüm Reçeli
Oktay Usta üzüm reçeli çoğumuzun da sevdiği ülkemizin her köşesinde yapılan güzel bir reçel türüdür. Reçel genellikle kahvaltılarımız da yerini alan tatlı yani şekerli bir karışımdır ve genellikle meyvelerden yapılır. Oktay usta üzüm reçeli de bunlar...
Şekersiz Reçel
Şekersiz Reçel
Şekersiz reçel, Ülkemizde birçok reçel çeşidi bulunmaktadır. Bu reçeller çok faydalı olmasıyla birlikte her kahvaltı sofrasında olmazsa olmazıdır. İnsanlar için gerekli vitaminleri, mineralleri bütün bu reçeller sağlamaktadır. Her meyvenin birçok şe...
Domates Reçeli
Domates Reçeli
Domates reçeli, ilk etapta akla domatesten reçel mi olur gibi sorular gelebilir. Fakat domates reçeli oldukça lezzetli bir reçeldir. Domates reçeli yapımı için gerekli malzemeler;1 kilo uzun domates (bu domates türüne Tukaş domatesi denilmektedir.Bu ...
Karpuz Reçeli
Karpuz Reçeli
Karpuz reçeli, yapılışı en ilginç reçellerden birisidir. Yapılış şekli genel olarak kabak reçeli, domates reçeli, armut reçeli gibi kalın kabuklu meyve ve sebze reçellerinin yapılış şekliyle birbirine benzemektedir. Karpuz reçeli için gereken malz...
Kuru İncir Reçeli
Kuru İncir Reçeli
Kuru İncir Reçeli, İncir yetiştiriciliği genel olarak Ege Bölgesi ve Akdeniz Bölgelerinde yaygın olarak yapılmaktadır. Bu bölgelerde özenle yetiştirilen incirlerin mevsiminde toplanması ile en güzel ve en lezzetli kuru incir reçeli bu bölgelerde beli...
Reçel Katı Olursa Ne Yapılır
Reçel Katı Olursa Ne Yapılır
Reçel katı olursa ne olur, meyvelerin çeşitli şekillerde şekerle kaynatılması ile yapılan bir tür tatlıdır. Kahvaltıda tüketilmesi tercih edilmekle beraber günün her saati yenilir ve bazı kek, pasta ve çöreklerin üzerine sürülerek onları tatlandırmad...
Çilek Reçeli Kaç Dakika Kaynatılır
Çilek Reçeli Kaç Dakika Kaynatılır
Çilek reçeli kaç dakika kaynatılır, Çilek reçeli genellikle Türk halkı tarafından sevilen çokça tüketilen bir reçeldir. Çoğunlukla mayıs ve haziran ayında bayanlar çokça yapmaktadır çilek reçelini ve afiyetle kahvaltıların da ve pasta süslemelerin de...
Ham İncir Reçeli
Ham İncir Reçeli
Ham incir reçeli, oldukça meşakkatli olmasına rağmen, bir o kadar da lezzetli bir reçel tarifidir. Bu reçeli yaparken, ham incir sütünün bazı ciltlerde alerjik etkiye neden olabileceği dikkate alınarak, eldiven kullanmanızı tavsiye ederiz. Reçeli haz...
Çilek Reçeli Kıvamı
Çilek Reçeli Kıvamı
Çilek reçeli kıvamı, kıvamında olabilmesi için bir takım püf noktalar vardır. Şimdi bunları aşağıda sıralayalım.Buzdolabına daha önceden koyduğumuz bir tabağa bir tatlı kaşığı kadar reçel koyalım, biraz bekleyip,reçelin orta kısmından parmağımız yard...
Reçel Nasıl Saklanır
Reçel Nasıl Saklanır
Reçel nasıl saklanır, reçel her mevsim evlerde yapılan, sevilen bir besindir. Günümüzde hazır satılan reçeller talep görse de, hiç biri ev yapımı reçellerin yerini tutmaz. Mevsiminde özenle yaptığınız çilek reçelini, vişne reçelini, patlıcan reçelini...
Karadut Reçeli
Karadut Reçeli
Karadut reçeli, karadut reçeli, tadı farklı bir o kadar da lezzetli bir reçel çeşididir. Karadut reçelinin yapımında en çok dikkat edilmesi gereken şeylerden bir tanesi, karadut reçelinin kırmızı reçeller kategorisine girmesi nedeni ile kaynatılı...
Koyu Reçel Nasıl Sulandırılır
Koyu Reçel Nasıl Sulandırılır
Koyu Reçel Nasıl Sulandırılır: Birçok meyvenin şeker ile beraber kaynatılması ile elde edilen reçeller, kahvaltı sofralarını daha da güzelleştir ve kahvaltı ile beraber istediğinde her öğün yenilebilir. Birçok pastanın, kekinin ve kurabiyelerin üzeri...
Kırmızı Erik Reçeli
Kırmızı Erik Reçeli
Kırmızı erik reçeli, kırmızı erik lezzeti, farklı ve hoş olan bir meyvedir. Mevsim değişiklikleri nedeni ile meyveler de tat değişikliği olabilmektedir. Kırmızı eriklerin bazılarının tadı tatlı olsa da bazılarının tadı mayhoştur.Bir kilogram kırm...
Oktay Usta Kayısı Reçeli
Oktay Usta Kayısı Reçeli
Oktay usta kayısı reçeli olabilecek en lezzetli reçeller arasında yer almaktadır. Oktay ustanın kayısı reçeli ülkemiz çapında çok ünlü reçeller arasında bulunmaktadır. Oktay usta o hünerli ellerini kayısı reçeline de yansıtarak yeteneğini bir kez dah...
Beyaz Dut Reçeli
Beyaz Dut Reçeli
Beyaz Dut Reçeli, yaz aylarının en bol bulunan ve sulu meyvelerinden bir tanesidir. İnsan sağlığına sayılamayacak kadar çok faydaları vardır. Yaz meyvelerinden en sağlıklı bir şekilde kışında faydalanmanın yek yolu reçel yapmaktır. Görünümü ve lezzet...
Oktay Usta Çilek Reçeli
Oktay Usta Çilek Reçeli
Oktay Usta çilek reçeli çoğumuzun da sevdiği ülkemizin dört bir yanında yapılan enfes bir reçel türüdür. Reçel genellikle Türk mutfağında kahvaltılarda yerini alır ve şekerli bir karışımdır. Reçel daha çok meyvelerden yapılmaktadır ve Oktay Usta çile...
Kozalak Reçeli
Kozalak Reçeli
Kozalak Reçeli, yalnızca yapılışıyla orijinal olmasının yanı sıra anti bakteriyel özelliği ile iyi bir şifa kaynağıdır. Genellikle uzun zaman süren öksürük, soğuk algınlığı, depresyon, grip, bronşit ve iyi bir gençleştirici içeriğiyle iyi bir iyileşt...
Reçel Neden Şekerlenir
Reçel Neden Şekerlenir
Reçel neden şekerlenir, Reçel yapılırken ve muhafaza edilirken dikkat edilmesi gereken önemli noktalar vardır. Bu noktalara dikkat edilmediği taktirde, yapılmış olan reçelin, tüketim aşamasında şekerlendiği ve küflenerek bozulduğu görülmektedir. ...
Oktay Usta Üzüm Reçeli
Oktay Usta Üzüm Reçeli
Oktay Usta üzüm reçeli çoğumuzun da sevdiği ülkemizin her köşesinde yapılan güzel bir reçel türüdür. Reçel genellikle kahvaltılarımız da yerini alan tatlı yani şekerli bir karışımdır ve genellikle meyvelerden yapılır. Oktay usta üzüm reçeli de bunlar...
Şekersiz Reçel
Şekersiz Reçel
Şekersiz reçel, Ülkemizde birçok reçel çeşidi bulunmaktadır. Bu reçeller çok faydalı olmasıyla birlikte her kahvaltı sofrasında olmazsa olmazıdır. İnsanlar için gerekli vitaminleri, mineralleri bütün bu reçeller sağlamaktadır. Her meyvenin birçok şe...
Domates Reçeli
Domates Reçeli
Domates reçeli, ilk etapta akla domatesten reçel mi olur gibi sorular gelebilir. Fakat domates reçeli oldukça lezzetli bir reçeldir. Domates reçeli yapımı için gerekli malzemeler;1 kilo uzun domates (bu domates türüne Tukaş domatesi denilmektedir.Bu ...
Karpuz Reçeli
Karpuz Reçeli
Karpuz reçeli, yapılışı en ilginç reçellerden birisidir. Yapılış şekli genel olarak kabak reçeli, domates reçeli, armut reçeli gibi kalın kabuklu meyve ve sebze reçellerinin yapılış şekliyle birbirine benzemektedir. Karpuz reçeli için gereken malz...
Kuru İncir Reçeli
Kuru İncir Reçeli
Kuru İncir Reçeli, İncir yetiştiriciliği genel olarak Ege Bölgesi ve Akdeniz Bölgelerinde yaygın olarak yapılmaktadır. Bu bölgelerde özenle yetiştirilen incirlerin mevsiminde toplanması ile en güzel ve en lezzetli kuru incir reçeli bu bölgelerde beli...
Şekersiz Çilek Reçeli
Şekersiz Çilek Reçeli
Şekersiz çilek reçeli, şekerli olan çilek çeşitleri kadar fazladır. Şekersiz çilek reçeli bu çeşitler arasında şüphesiz en çok sevilen bir çeşittir. Çünkü çilek meyve olarak da çok sevilen bir besindir ve bu besinin birçok faydası bulunm...
Kiraz Reçeli
Kiraz Reçeli
Kiraz reçeli, eşsiz tattaki reçellerim izden bir tanesidir. Kahvaltıda en çok tükettiğimiz reçellerden bir tanesidir. Dolaştığınız her 10 evden en az 4 ünde kahvaltı sofralarının vazgeçilmezlerindendir kiraz reçel...
Yeşil Erik Reçeli
Yeşil Erik Reçeli
Yeşil erik reçeli, Yaz geldiğinde dalında gördüğümüz eriği canımız o kadar çeker ki hemen olsa da yesek dediğimiz erik çok fazla tüketmekteyiz. Türk halkı genelikle çokça tükettiği bir meyve olan yeşil eriği çok fazla tüketmekteyiz ve çiğ yem...
Çilek Reçeli Ne Zaman Yapılır
Çilek Reçeli Ne Zaman Yapılır
Çilek reçeli ne zaman yapılır, Çilek ülkemizin en sevilen meyvelerinden biri olur mayıs ve haziran aylarında olan çilekler oldukça lezzetlidir. Yemesi doyumsuz olmaz vallahi ülkemizin en güzel meyvelerinden olup oldukça Türk halkı t...
Erkek İncir Reçeli
Erkek İncir Reçeli
Erkek incir reçeli, ülkemizde çoğu yörede yapılan, yeşil incir reçeli olarak ta bilinen lezzetli bir reçel tarifidir. Bu reçel olgun incirlerle yapılan reçelden hem tadıyla, hem de rengiyle kolayca ayrılır. Özellikle Ege bölgemizd...
Kivi Reçeli
Kivi Reçeli
Kivi reçeli, kivi reçelini yaparken dikkat edilmesi gereken öncelikli husus, kivilerin yumuşamamış, yani sert olmasıdır. Yumuşak olan kiviler, kaynatma esnasında eridikleri için reçel yapılacak kivilerin sert olmasına çok dikkat edilmel...
Yabani İncir Reçeli
Yabani İncir Reçeli
Yabani İncir Reçeli, genellikle Aydın ili ve çevresinde yapılan bir reçel türüdür. Sadece Aydın da değil yurdumuzun her bölgesinde yapılmaktadır. Yapılışı her yörede neredeyse aynıdır fakat bazı yörelerde gıda boyası ve bazı katkı...
Limon Reçeli
Limon Reçeli
Limon reçeli, mayhoş ve ekşi tatları sevenler için oldukça lezzetli ve iç ferahlatıcı bir reçeldir limon reçeli. Biraz ekşi, biraz tatlı ve birazda buruk bir lezzete sahiptir limon reçeli. Ama limon reçelini tadarken içinize ferahlık veren o h...
Muz Reçeli
Muz Reçeli
Muz reçeli, muz, tadı bakımından aşırı tatlı ve içiriği bakımından çok faydalı olan bir kış meyvesidir. Hormon seviyesini yükselterek, stres ile daha kolay başa çıkılmasını sağlayan muz, ayı zamanda, konsantrasyonu artıran, kem...
Çilek Reçeli Nasıl Yapılır Püf Noktaları
Çilek Reçeli Nasıl Yapılır Püf Noktaları
Çilek Reçeli Nasıl Yapılır Püf Noktaları, içinde bulunduğumuz günler çileğin bol bulunduğu günler ve bu nedenle çilek reçeli yapmanın tam zamanı. Bu durumda her şey mevsiminde hazırlanırsa daha lezzetli olur sözünden yola çıkarak ...
Dağ Çileği Reçeli
Dağ Çileği Reçeli
Dağ Çileği Reçeli, dağ çileği diğer çilekten çok daha lezzetli ve çok daha faydalı bir meyvedir. Dağ çileği market raflarında bulunan bir meyve olmadığı için her zaman ulaşılması mümkün değildir. Bu çok lezzetli ve şifa deposu meyveyi bütün yı...
Kuru Gül Reçeli Nasıl Yapılır
Kuru Gül Reçeli Nasıl Yapılır
Kuru gül reçeli nasıl yapılır, Kuru gül yapraklarından hazırlanan bu reçel muhteşem bir kokuya ve eşsiz bir lezzete sahiptir. Fakat dikkat edilmesi gereken konulardan biri gül reçeli mutlaka katmerli kokulu güllerden yapılmalıdır. Diğer kokusu...
Sarı Kiraz Reçeli Nasıl Yapılır
Sarı Kiraz Reçeli Nasıl Yapılır
Sarı kiraz reçeli nasıl yapılır konusuna başlamadan önce şunu belirtelim, sıcak havaların hüküm sürdüğü bugünlerde reçelin yapılması için gerekli olan malzemeleri kolayca temin edebilirsiniz. Reçelin yapılışı oldukça kolay olduğundan tarifi ya...
Siyah Erik Reçeli
Siyah Erik Reçeli
Siyah Erik Reçeli; Siyah eriğin faydaları saymakla bitmez. Son yıllarda oldukça popüler olan siyah eriğin pek çok tatlı çeşidide yapılmaktadır. Ben ilk kez yaptığım ve kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi olan siyah erik reçeli tarifimi sizinle...
Vişne Reçeli Nasıl Yapılır
Vişne Reçeli Nasıl Yapılır
Vişne Reçeli Nasıl Yapılır, Vişne çok faydalı bir meyve olup, içermiş olduğu A, C ve E vitaminleri gibi günlük diyetimizin vazgeçilmez unsurlarını barındırır. Aynı zamanda yüksek oranda içermiş olduğu Beta-karoten de güçlü bir antioksidandır. ...
Hamsi Reçeli
Hamsi Reçeli
Hamsi Reçeli; denince her insan bir durup düşünüyor. Hamsininde reçelimi olurmuş diye ama karadeniz insanı bu hamsinin pilavından tutun daha birçok çeşit yemeğini yapıyor. Buda halkın şaşıracağı olmaz diyeceği bir tarif. Kişisel olarak söyleme...
Reçel Çeşitleri
Reçel Çeşitleri
Reçel çeşitleri, reçel farklı meyve ve sebzelerin şeker ile kaynatılması sonucu elde edilen kahvaltılık bir tatlı türüdür. Sizin için seçtiğimiz reçel tariflerinden yararlanarak sizde evinizde harika lezzette reçeller hazırlayabil...
Dut Reçeli
Dut Reçeli
Dut reçeli, dut tadı bakımından çok şekerli bir yaz meyvesidir. İçeriği bakımından çok faydalı bir meyve olan dut, genel sağlığın korunmasında insan vücuduna fayda sağlar. Aynı zamanda kansere yakalanma riskini azaltır, kanın pıhtılaşmas...
Oktay Usta İncir Reçeli
Oktay Usta İncir Reçeli
Oktay Usta incir reçeli: İncir reçeli alışılmışın dışında bir tat arayanlar için tavsiye edebileceğimiz bir reçel çeşididir. Türk mutfağında reçelin çök önemli bir yer vardır. Bu sebepten reçelin bir çok çeşidi hazırlanıp kahvaltı sofralarımız...
Böğürtlen Reçeli
Böğürtlen Reçeli
Böğürtlen Reçeli, Ülkemizde yapılan birçok reçel çeşidi bulunmaktadır. Reçeller içerisinde bulundurduğu lifler sayesine kemiklerden ve kemikleri oluşturan bağlar ve dokulara çok sağlıklıdır. Bu neden bile bol şekilde bizi reçele yönlendir...

 

Reçel Katı Olursa Ne Yapılır
Çilek Reçeli Kaç Dakika Kaynatılır
Taze Kayısı Reçeli
Ham İncir Reçeli
Çilek Reçeli Kıvamı
Reçel Nasıl Saklanır
Karadut Reçeli
Koyu Reçel Nasıl Sulandırılır
Kırmızı Erik Reçeli
Oktay Usta Kayısı Reçeli
Beyaz Dut Reçeli
Reçel Neden Şekerlenir
Oktay Usta Çilek Reçeli
Kozalak Reçeli
Şekersiz Çilek Reçeli
Kiraz Reçeli
Yeşil Erik Reçeli
Çilek Reçeli Ne Zaman Yapılır
Şekersiz Reçel
Erkek İncir Reçeli
Kivi Reçeli
Yabani İncir Reçeli
Limon Reçeli
Muz Reçeli
Karpuz Reçeli
Çilek Reçeli Nasıl Yapılır Püf Noktaları
Dağ Çileği Reçeli
Kuru Gül Reçeli Nasıl Yapılır
Sarı Kiraz Reçeli Nasıl Yapılır
Kuru İncir Reçeli
Popüler İçerik
Şekersiz Çilek Reçeli
Şekersiz Çilek Reçeli
Şekersiz çilek reçeli, şekerli olan çilek çeşitleri kadar fazladır. Şekersiz çilek reçeli bu çeşitler arasında şüphesiz en çok sevilen bir çeşittir. ...
Kiraz Reçeli
Kiraz Reçeli
Kiraz reçeli, eşsiz tattaki reçellerim izden bir tanesidir. Kahvaltıda en çok tükettiğimiz reçellerden bir tanesidir. Dolaştığınız her 10 evden en az ...
Yeşil Erik Reçeli
Yeşil Erik Reçeli
Yeşil erik reçeli, Yaz geldiğinde dalında gördüğümüz eriği canımız o kadar çeker ki hemen olsa da yesek dediğimiz erik çok fazla tüketmekteyiz. Türk h...
Çilek Reçeli Ne Zaman Yapılır
Çilek Reçeli Ne Zaman Yapılır
Çilek reçeli ne zaman yapılır, Çilek ülkemizin en sevilen meyvelerinden biri olur mayıs ve haziran aylarında olan çilekler oldukça lezzetlidir. Yemesi...
Erkek İncir Reçeli
Erkek İncir Reçeli
Erkek incir reçeli, ülkemizde çoğu yörede yapılan, yeşil incir reçeli olarak ta bilinen lezzetli bir reçel tarifidir. Bu reçel olgun incirlerle yapıla...
Kivi Reçeli
Kivi Reçeli
Kivi reçeli, kivi reçelini yaparken dikkat edilmesi gereken öncelikli husus, kivilerin yumuşamamış, yani sert olmasıdır. Yumuşak olan kiviler, kayna...
Yabani İncir Reçeli
Yabani İncir Reçeli
Yabani İncir Reçeli, genellikle Aydın ili ve çevresinde yapılan bir reçel türüdür. Sadece Aydın da değil yurdumuzun her bölgesinde yapılmaktadır. Yapı...
Popüler İçerik Son Forum Konuları Yardım Sayfaları Sosyal Medya
Reçel Katı Olursa Ne Yapılır
Çilek Reçeli Kaç Dakika Kaynatılır
Taze Kayısı Reçeli
Ham İncir Reçeli
Çilek Reçeli Kıvamı
Gizlilik İlkeleri
Güvenlik İlkeleri
Reçel Forumları
Bizimle İletişime Geçin
Site Haritası
Facebook
Twitter
Google+
Pinterest
Instagram
Son Forum Konuları
Yardım Sayfaları
Gizlilik İlkeleri
Güvenlik İlkeleri
Reçel Forumları
Bizimle İletişime Geçin
Site Haritası
Sosyal Medya
Facebook
Twitter
Google+
Pinterest
Instagram
Sitede yer alan grafiklerin tüm hakları saklıdır ve buradaki bilgiler sadece bilgilendirme amaçlı olup, kullanımına, uygulanmasına, satın alınmasına, delil gösterilmesine veya tavsiye edilmesine aracılık etmez. Sitemizdeki bilgiler, hiç bir zaman kesin bilgi kaynağı olmayıp, kullanıcılar tarafından eklenmiştir veya yorumlanmıştır. Buradaki bilgiler sitemizin asıl görüşlerini içermeyebileceği gibi hiçbir taahhüt ve tavsiye yerine de geçmez.
Ağustos - 2018